Rakkaudesta lajiin ja liikuntaan

Kaikki sai alkunsa pienen kylän, pienen mutta innokkaan tyttöjalkapalloporukan halusta jatkaa rakasta harrastusta omalla kylällä. Tavoitteeksi otettiin liikkua mahdollisimman monipuolisesti ja hauskasti. Lajinmukaisen treenaamisen rinnalle kaivattiin kovasti jotain motivoivaa liikkumisen muotoa.

Tavoitteena 24 lajia

Villi idea alkoi pikkuhiljaa kehittyä suunnitelmaksi ja rohkeasti päätimme sen toteuttaa kuluvan vuoden aikana. Aiomme ennakkoluulottomasti kokeilla mahdollisimman montaa eri liikunnallista harrastusta tämän vuoden aikana. Olemme asettaneet itsellemme kunnianhimoisen tavoitteen kokeilla vähintäänkin 24 eri lajia. Aika näyttää kuinka urakasta suoriudumme. Ehkäpä jopa ylitämme tavoitteemme, kuka tietää :)

Tämän blogin tarkoitus on toimia tavallaan meidän päiväkirjanamme tämän vuoden ajan. Esittelemme kokeilemamme lajit, haastattelemme vetäjiä ja pohdimme millaista hyötyä kyseisestä liikuntamuodosta on jalkapalloilijalle. Samalla toivomme, että se antaa kenties jollekin kipinän kokeilla rohkeasti uutta liikuntamuotoa tai harrastusta.

Meidän tarkoitus on pelata jalkapalloa, pitää hauskaa ja opetella liikunnallinen elämäntapa, joka toivottavasti jatkuu läpi elämän. Toivottavasti lukijamme nauttivat matkastamme ikuisiksi ikiliikkujiksi yhtä paljon, kuin me aiomme nauttia tästä seikkailusta!

Tervetuloa mukaan!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lajikokeilu nro 2. Syvänveden vesijumppa

Lajikokeilu nro 4 : Itsepuolustuslajit

Lajikokeilu nro 1 Laser tag